Satya

Satya rökelse är ett populärt märke av rökelse som är känt för sina högkvalitativa dofter och andliga betydelse. Varumärket är baserat i Bangalore, Indien, och har producerat rökelse i över 50 år. Satya rökelsestavar är gjorda av en blandning av naturliga ingredienser, inklusive örter, hartser och eteriska oljor, som skapar en unik och aromatisk doft. Satya rökelsepinnar rullas för hand med traditionella metoder.

Satya används ofta i meditation och andliga ceremonier. Nag Champa-doften är den mest sålda rökelsen i världen och är särskilt populär bland de som utövar yoga och meditation.

Holy smokes

Holy Smokes är ett relativt nytt varumärke som erbjuder en rad högkvalitativa naturliga rökelsepinnar som är handgjorda i Indien. Varumärket är känt för sina unika och djärva dofter, som är inspirerade av heliga örter och hartser som används i andliga metoder.

Holy Smokes rökelsepinnar är handrullade enligt traditionella metoder och är gjorda av naturliga ingredienser så som sandelträ, rökelse, myrra och salvia.

Noor-Oud

Oud, även känd som agarwood, är mörkt hartsartat kärnved som är populär för sin distinkta och komplexa arom. Det används ofta vid tillverkning av parfymer, rökelse och andra aromatiska produkter. Oud-dofter beskrivs som lätt söta, balanserade och träiga.

Oud sägs ha lugnande effekt på sinnet och kroppen, vilket hjälper till att minska stress och ångest. Vi har fått in fyra nya härliga dofter med Oud i vackra askar där rökelsepinnarna är varsamt förseglade med papper som skapar ett exklusivt intryck.

Golden

Golden Nag är ett märke av rökelse som är känt för sina högkvalitativa, handgjorda rökelsepinnar. Varumärket är baserat i Indien och har producerat rökelse i över 30 år. Golden Nag rökelsestavar är gjorda av en blandning av naturliga ingredienser, inklusive örter, hartser och eteriska oljor, som skapar en unik och aromatisk doft.

Golden Nag rökelse är populär bland rökelseentusiaster som uppskattar varumärkets engagemang för kvalitet, traditionella och hållbara produktionsmetoder. Varumärket är också känt för sin långvariga doft och den lugnande och meditativa atmosfär det kan skapa.

Goloka

Goloka är känt för sina högkvalitativa och unika dofter. Goloka rökelser är handrullade med traditionella metoder. Varumärket är baserat i Bangalore, Indien, och har producerat rökelse i över två decennier. Företaget använder naturliga ingredienser som örter, hartser och eteriska oljor för att skapa sina signaturdofter.

Green Tree

Green Tree är ett populärt varumärke av rökelse som är känt för sina högkvalitativa dofter och vackra förpackningar. Varumärket är baserat i Indien och har producerat rökelse i över 20 år.

Green Tree Hexa

HEM

HEM är ett populärt varumärke av rökelse som är känt för sina högkvalitativa dofter och prisvärdhet. Varumärket är baserat i Indien och har producerat rökelse i över 30 år. 

Övriga rökelser

Backflow

Backflow rökelsehållare är både fascinerande och lugnande att se på. De fungerar egentligen ganska enkelt, du använder en speciell rökelsekon med en öppning (tunnel) i mitten. Luften i tunneln förblir relativt sval efter att du har tänt konen. Eftersom sval luft sjunker i stället för att stiga, kommer röken att rinna nedåt istället för uppåt som ger ett magiskt intryck av ett långsamt rinnande vatten.

Palo Santo

Palo Santo, även känd som "holy wood", är ett doftande trä som används som en naturlig rökelse. Träet kommer från Sydamerika och har använts i århundraden av ursprungsbefolkningen i shamanska ceremonier och helande ritualer.

Att bränna palo santo tros rena negativ energi och främja en positiv, fridfull miljö. Träet har en unik, söt arom som sägs lugna sinnet och skapa en känsla av avkoppling.

Salvia

Vit salvia är en helig ört som har använts i århundraden i andliga och helande ceremonier. Örten bränns vanligtvis som rökelse och röken tros rena luften och rena negativ energi.

Att bränna vit salvia, även känd som smudging, innebär att man tänder ett knippe torkade salviablad och sedan viftar röken runt ett rum eller över en individ. Det används ofta som ett sätt att rena ett utrymme eller en persons energi, och tros ta bort negativ energi, främja läkning och förbättra det allmänna välbefinnandet.

Rökelsehållare

Rökelsehållare i mangoträ från Indien

Tillagd i varukorgen